Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik istikşaf geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bunun karınin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını tamir etmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre belirli yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın Kapısı üs amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı erdemli birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Hakikaten yangınlardan korunmak bâtınin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Hiç kuşku namevcut ki yangın felaketi, sene içre hayat yitirilmesine münasebet olan en kocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok endamsız bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem bile finans yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi strüktürda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve dünyalık kaybı arkaış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara için üretilmek zorundadır. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; defa adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Merdivenin, istanbul Yanggın kapısı fiyatları mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Birbir hayli yangın kapısı modelinin taraf aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, dekoratif yangın bapları, ölçün yangın kapıları üzere modeller bile bulunuyor.

Report this wiki page